Over Ostron

Ostron zag het daglicht in 2011. Al sinds dat prille begin bieden we huuroplossingen aan voor fotografen en filmmakers. Ondertussen zijn we gegroeid en uitgebreid en is Ostron een vaste waarde als je foto- of filmmateriaal nodig hebt. Kwaliteit en flexibiliteit dragen we hoog in het vaandel.

Door de kennis van onze medewerkers krijgen onze klanten de perfecte begeleiding. Dankzij ons uniek lockersysteem kun je 24/7 je materiaal komen oppikken of inleveren. Als dat geen gemak is!

Wij kennen onze klanten, maar kennen jullie ons ook? We stellen even het team voor dat jou graag verder zal helpen bij een volgende huur.

Het team

Bureau

Karel

Founder & dagelijkse leiding

Ferre V.

Verantwoordelijke bureau

Victor

Medewerker bureau & HR verantwoordelijke

Magazijn

Stijn

Verantwoordelijke magazijn

Ferre T.

Onder verantwoordelijke magazijn

Naqib

Medewerker magazijn

Alex

Medewerker magazijn

Chauffeurs

Jorn

Chauffeur & Planner

Haroene

Chauffeur

Studenten en flex-medewerkers

Angelo

Medewerker magazijn

Benjamin

Medewerker bureau

Cédric

Student medewerker

Eline

Student medewerker

Floris

Student medewerker

Jarne

Student medewerker

Tomasz

Student medewerker

Yithro

Student medewerker

Assortiment toegespitst op kleine en middelgrote audiovisuele producties.

Ostron is een professioneel verhuurbedrijf voor audiovisueel materiaal. We stellen foto- en filmmateriaal ter beschikking voor zowel professionals als eenmalige gebruikers, studenten, vzw’s, noem maar op. Ons gamma bevat camera’s, lenzen, verlichting, grip… Kortom: alles om een kleine tot middelgrote productie tot een goed einde te brengen.

Materiaal reserveren kan eenvoudig via onze website, telefonisch of via mail. Voor klanten die extra ondersteuning nodig hebben bij de keuze van hun materiaal, staat een team van experts klaar met advies om hen door ons ruime aanbod te loodsen.

Gent, Antwerpen, Vilvoorde, Beersel, Hasselt of Kortrijk.

Dankzij ons uniek lockersysteem kun je (binnen de huurperiode) materiaal ophalen en inleveren waar en wanneer het voor jou het beste uitkomt. Bij Ostron staat het materiaal namelijk sowieso een volledige shootdag tot je beschikking. Je kunt de namiddag voor je shoot ophalen en levert de ochtend nadien in.